Pappa vann miljoner på bingospel

bingo, Många undrar säkert hur man blir miljonär på bingo, och det kanske i alla fall en pappa från Värmland kan svara på. Innan jul vann pappan i en barnfamilj storkovan på Bingo – något som räddade familjens ekonomi.

Visst är det roligt att spela på bingo, men ännu roligare blir det faktiskt om man också vinner. Chansen att man vinner finns faktiskt, även om den förhållandevis är liten. Det gäller att ha lite tur helt enkelt.

Spelade bingo vid köksbordet – och vann!

Pappan från Värmland satt hemma vid köksbordet och spelade bingo och försökte samtidigt stöka lite i köket. Då hända det sjuka – han blev miljonär på bingospel! Pappan hade spelat bingo på Svenska spels hemsida och han inte gjorde det inte speciellt koncentrerat eftersom han samtidigt höll på att laga mat. Plötsligt lös då pappans dator upp och han såg att han hade en helt full bingobricka. Familjen fick helt enkelt en tidig julklapp att glädjas åt. Tidigare har familjen haft en ansträngd ekonomi, men vinsten gjorde så att nya dörrar öppnades för framtiden. Pappan hade bara satsat 156 kronor, men spelade hem nästan 1,5 miljoner svenska kronor till familjen. På bara ett ögonblick blev familjen miljonärer, vilket många av dem hade svårt att fatta.

”Jag trodde det var något fel på skärmen och visste inte vad jag skulle göra. Min sambo fick dubbelkolla och vi fattade inte riktigt vad som hände”, sa pappan enligt nwt. 

Även du kan vinna

Och även du kan vinna på bingo, eller på något annat spel. Det gäller bara att spela på ett sunt sätt. Med det menas att du inte spelar för stora summor, och inte för ofta. Spela inte för summor som märkbart påverkar din ekonomi, det blir aldrig bra i längden. Spela inte heller för att vinna, utan för att det är kul. Det är oftast då vinsterna kommer, när man minst anar det.